Analýza přístupu k výběru zaměstnanců v obchodním řetězci - Nikitinová, Věra; Dvořáková, Zuzana, 1960-; Kleibl, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Bakalářská práce analyzuje proces získávání a výběr zaměstnanců v obchodních řetězcích maloobchodní společnosti, a to pomocí výzkumu Mystery Employee. Při tomto výzkumu je zjišťován přístup k uchazeči a celkově proces náboru zaměstnanců fiktivními uchazeči o zaměstnání. Dále jsou analýze podrobeny důležité faktory těchto procesů, například způsob informování o nabízených pracovních místech, možnost vyplnění dotazníku pro uchazeče, apod. Analýza je vyhodnocena celkovým zhodnocením situací v jednotlivých prodejnách, objektivním plněním předem daných faktorů a subjektivním ohodnocením těchto faktorů fiktivními uchazeči. V návaznosti na výsledky analýzy je poslední část práce věnována návrhům ke zlepšení.
Vedoucí práce: Zuzana Dvořáková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses