Aktivní politika zaměstnanosti - Spěváková, Klára (2010)
Předkládaná bakalářská práce se zabývá problematikou aktivní politiky zaměstnanosti.Cílem této práce je analyzovat nástroje aktivní politiky zaměstnanosti, možnosti jejich využití, funkce a vliv na snižování nezaměstnanosti v rámci regionu Chrudim.v praktické části se věnuji plnění Národního plánu reforem a podrobněji regionu Chrudim.Na základě realizované analýzy budou vyvozeny závěry, případně navržena možná doporučení.