Aktivní politika zaměstnanosti - Spěváková, Klára; Adámek, Petr; Dobrylovský, Jiří, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Předkládaná bakalářská práce se zabývá problematikou aktivní politiky zaměstnanosti.Cílem této práce je analyzovat nástroje aktivní politiky zaměstnanosti, možnosti jejich využití, funkce a vliv na snižování nezaměstnanosti v rámci regionu Chrudim.v praktické části se věnuji plnění Národního plánu reforem a podrobněji regionu Chrudim.Na základě realizované analýzy budou vyvozeny závěry, případně navržena možná doporučení.
Vedoucí práce: Petr Adámek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; trh práce; nezaměstnanost; bakalářské práce; labor market; unemployment; bachelor's theses