Regionální kultura Táborska, její projevy a jejich místo v cestovním ruchu - Doubková, Veronika; Tyslová, Irena; Malcová, Zuzana, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Bakalářská práce se zabývá regionální kulturou a jejím propojením s cestovním ruchem ve městě Tábor a jeho okolí. Jejím cílem je zhodnotit využívání kulturního potenciálu regionu prostřednictvím turistických produktů. Táborským kulturním potenciálem je husitská tradice, která se v současnosti promítá především do dvou nadregionálně významných turistických produktů. Jimi jsou historický festival Táborská setkání a Husitské dny, které jsou v práci charakterizovány.
Vedoucí práce: Irena Tyslová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: arts Management [obor bakal. práce]; regionální kultura; cestovní ruch; bakalářské práce; regional culture; tourism; bachelor's theses