Digitální technologie v českých kinech - Malá, Kateřina; Hanzlík, Jan, 1979-; Kotáb, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Tato bakalářská práce se věnuje tématu "Digitální technologie v českých kinech". Pojednává o technické inovaci kin -- digitalizaci, která je v současné době hlavním tématem filmového průmyslu. Digitalizace vytváří nové šance a zároveň hrozby pro kina. Práce mapuje vývoj a současný stav kin, způsob jak se kina vyrovnávají s digitalizací a nerovný konkurenční boj jednosálových a vícesálových kin v České republice se zaměřením na Středočeský kraj. Dále práce prostřednictvím dotazníku prezentuje názory návštěvníků kin.
Vedoucí práce: Jan Hanzlík
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: arts Management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses