Řeči Dra. Frant. Lad. Riegra a jeho jednání v zákonodárných sborech - Rieger, František Ladislav, baron, 1818-1903 (Politická bibliotéka česká, 1883)
Projevy F. L. Riegra v Národním výboru (1848), dále v Říšském sněmu a na Sněmu českém v letech 1848 až 1867 se týkají různých oblastí politického a společenského vývoje českých zemí