Řeči Dra. Frant. Lad. Riegra a jeho jednání v zákonodárných sborech - Rieger, František Ladislav, baron, 1818-1903 (V Praze : J. Otto, 1883)
Projevy F. L. Riegra v Národním výboru (1848), dále v Říšském sněmu a na Sněmu českém v letech 1848 až 1867 se týkají různých oblastí politického a společenského vývoje českých zemí
díl I. Z let 1848-1849. 1883. 214 s. — díl II. Z let 1861-1862. 1884. 204 s. — díl III. Z let 1863-1864. 1887. 312 s. — díl IV. Z let 1865-1867. 1888. 243 s.
Keywords: 19. století; politici; zákonodárné orgány; politická angažovanost; politická činnost; politické dějiny; Česko; Rakousko-Uhersko; dějiny českých zemí; projevy; 19th century; politicians; legislative bodies; political involvement; political activities; political history; Czechia; Austro-Hungarian Monarchy; speeches