Rozpočet a kalkulace jako nástroje controllingu v neziskových organizacích - Umanová, Věra; Matyáš, Ondřej, 1979-; Stránský, Jakub, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Moje bakalářská práce se zaměřuje na nástroje controllingu neziskových organizací s důrazem na rozpočtování v nestátní neziskové organizaci. Skládá se z praktické a teoretické části. V teoretické části se zabývám pojmy neziskové organizace, controlling, procesem tvorby rozpočtu a úlohou kalkulací v neziskové organizaci. V praktické části se zabývám rozpočtováním a rozborem hospodaření Domova Sue Ryder
Vedoucí práce: Ondřej Matyáš
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; controlling; neziskové organizace; bakalářské práce; controlling; nonprofit organizations; bachelor's theses