Distribuce audia na Internetu - Gleza, Jan; Jandoš, Jaroslav; Šedivá, Zuzana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2010)
Tato práce analyzuje současný stav distribuce audia na Internetu, jeho autorizovanou i neautorizovanou variantu. Predikuje budoucí vývoj aplikací kryptografie a navrhuje řešení pro zvýšení podílu autorizované distribuce audia pomocí tří pilířů -- zjednodušení nákupu, zvýšení uživatelské přívětivosti a návrhu na začlenění přidané hodnoty autorizované distribuce.
Vedoucí práce: Jaroslav Jandoš
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; hudba; hudební průmysl; bakalářské práce; music; music industry and trade; bachelor's theses