Distribuční strategie firmy podnikající v oboru kancelářských potřeb - Urbanová, Lucie (2010)
Práce popisuje trh s kancelářskými potřebami, vývoj a současné konkurenční prostřední. Seznámení s konkrétní firmou, určení jejích silných a slabých stránek a navržení strategie jejího směřování. Analýza distribuční strategie a distribučních cest.