Distribuční strategie firmy podnikající v oboru kancelářských potřeb - Urbanová, Lucie; Filipová, Alena, 1965-; Zeman, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Práce popisuje trh s kancelářskými potřebami, vývoj a současné konkurenční prostřední. Seznámení s konkrétní firmou, určení jejích silných a slabých stránek a navržení strategie jejího směřování. Analýza distribuční strategie a distribučních cest.
Vedoucí práce: Alena Filipová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; kancelářské potřeby; bakalářské práce; office equipment; bachelor's theses