Podmínky podnikání cestovních kanceláří a agentur. - Kouba, Matěj (2010)
Bakalářská práce se zabývá problematikou cestovního ruchu, zejména cestovních kanceláří a agentur. Práce se také věnuje podmínkám podnikání v ČR, ochraně spotřebitele v oblasti cestovního ruchu a internetovým prodejem cestovních služeb.