Podmínky podnikání cestovních kanceláří a agentur. - Kouba, Matěj; Švarc, Zbyněk, 1950-; Hásová, Jiřina, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Bakalářská práce se zabývá problematikou cestovního ruchu, zejména cestovních kanceláří a agentur. Práce se také věnuje podmínkám podnikání v ČR, ochraně spotřebitele v oblasti cestovního ruchu a internetovým prodejem cestovních služeb.
Vedoucí práce: Zbyněk Švarc
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podnikání a právo [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses