Optimalizace SEO z hlediska funkce internetových vyhledávačů - Sova, Martin; Molnár, Zdeněk, 1939-; Měsíček, Libor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2010)
Cílem práce je popsat problematiku SEO optimalizace z hlediska funkce internetových vyhledávačů. Ve své teoretické části popisuje základní architekturu a funkce vyhledávačů, tj. způsob jakým prochází web, vytváří index a hodnocení pagerank, a v neposlední řadě také to, jakým způsobem vytváří výsledky vyhledávání na dotaz uživatele. V praktické části je pak testováno chování vyhledávačů v praxi, na jehož základě je předneseno několik dílčích návrhů k vylepšení jejich současné funkcionality.
Vedoucí práce: Zdeněk Molnár
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses