Design databáze pro komunitní diskusní server - Klepetko, Radim; Palovská, Helena, 1959-; Klas, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2009)
Cílem této bakalářské práce je návrh databáze pro aplikaci komunitní diskusní server, která bude zajišťovat funkcionalitu klasických diskusních serverů a navíc poskytovat i funkce známé z moderního webu 2.0. Důraz je kladen na přesný popis požadavků na funkcionalitu aplikace, na základě kterých je následně navržen optimální databázový model, který je nezávislý na výběru konečného řešení (databázového systému). V závěru práce je návrh ověřen pomocí databázového systému MySQL.
Vedoucí práce: Helena Palovská
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; databáze; bakalářské práce; databases; bachelor's theses