Porovnání společenské odpovědnosti H&M a C&A - Kubíčková, Markéta, 1988-; Hykš, Ondřej; Plášková, Alena, 1949-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Tato bakalářská práce shrne poznatky z oblasti společenské odpovědnosti od popisu, jak se tento koncept vyvíjel od 50. let 20. století do současnosti, přes charakteristiku třech pilířů, jež vymezují aktivity organizací v oblasti ekonomické, environmentální a sociální, po výhody, jež z odpovědného podnikání plynou. Dále se zaměří na postup, jak reportovat činnosti CSR podle pokynů GRI, a na možnosti hodnocení a měření společenské odpovědnosti. Následuje výčet aktivit společenské odpovědnosti dvou oděvních organizací - H&M a C&A a jejich zhodnocení. Nakonec práce usiluje o vzájemné porovnání aktivit těchto organizací a nalezení odlišností.
Vedoucí práce: Ondřej Hykš
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses