Predikcia finančnej tiesne podniku prostredníctvom metód fianančnej analýzy - Stec, Valerián; Strnad, Lucien; Schönfeld, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Predmetom bakalárskej práce je finančná analýza podniku Četrans a.s. s použitím bonitných a bankrotných modelov. Cieľom práce je zistiť, či sa dá na základe metód finančnej analýzy predpovedať úpadok podniku Četrans a.s. V teoretickej časti sa venujem charakteristikám, rozdeleniu a využitiu jednotlivých ukazovateľov a modelov. V praktickej časti sú vypočítané hodnoty jednotlivých ukazovateľov a modelov. V závere sa venujem príčinám možného úpadku a faktorom, ktoré podstatne ovplyvnili chod podniku a výsledky ukazovateľov a modelov.
Vedoucí práce: Lucien Strnad
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses