Finanční analýza podniku IDEAL AUTOMOTIVE Bor, s.r.o. - Velebová, Štěpánka (2010)
Cílem této bakalářské práce je poznat finanční situaci firmy IDEAL AUTOMOTIVE Bor, s.r.o., určit silné a slabé stránky tohoto podniku a navrhnout doporučení do budoucna, aby podnik lépe prosperoval