Finanční analýza podniku IDEAL AUTOMOTIVE Bor, s.r.o. - Velebová, Štěpánka; Heřman, Jan; Vlček, Vítězslav Vít; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Cílem této bakalářské práce je poznat finanční situaci firmy IDEAL AUTOMOTIVE Bor, s.r.o., určit silné a slabé stránky tohoto podniku a navrhnout doporučení do budoucna, aby podnik lépe prosperoval
Vedoucí práce: Jan Heřman
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; finanční analýza; ekonomická přidaná hodnota; bakalářské práce; financial analysis; economic value added; bachelor's theses