Porovnání daňového zatížení fyzických osob - zaměstnanců v letech 2007 a 2010 v ČR - Čejka, Ladislav; Filipová, Vladimíra; Drozen, František; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Bakalářská práce je zaměřena na problematiku zdanění příjmů fyzických osob v České republice. Práce porovnává současný způsob zdanění příjmů fyzických osob pomocí lineární relativní sazby se systémem zdanění využívajícím progresivní relativní sazbu ve formě klouzavé progrese, v České republice využívaným do roku 2007. Hlavním výstupem práce je porovnání daňového zatížení zaměstnance v současnosti a na konci roku 2007, tedy před zavedením lineární relativní sazby.
Vedoucí práce: Vladimíra Filipová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; rovná daň; fyzické osoby; daně; bakalářské práce; flat-rate income tax; natural persons; taxation; bachelor's theses