Analýza zaměstnaneckých výhod - Nenáhlová, Jana; Mlejnková, Lena; Zábranská, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
První část práce je zaměřena na vysvětlení pojmů motivace, motivace pracovního jednání a charakteristiku jednotlivých typů zaměstnaneckých benefitů. Ve druhé části práce analyzuje benefitové poukázky, zejména pak jejich využití v cestovním ruchu. V závěru je analýza doplněna o dotazníkové šetření, jehož cílem bylo zjistit, jaké poukázky zaměstnanci dostávají, příp. chtějí dostávat, kde je uplatňují a jaká je jejich informovanost o možnostech využití.
Vedoucí práce: Lena Mlejnková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; motivace; bakalářské práce; motivation (psychology); bachelor's theses