Analýza akcie ČEZ - Jedlička, Radek; Veselá, Jitka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Má bakalářská práce je věnovaná akciové analýze společnosti ČEZ, a.s. jejímž cílem je odhalit nadhodnocenou, podhodnocenou, nebo správně oceněnou akcii a následně stanovit investiční doporučení. Součástí práce je i technická analýza, jejíž výstupem doplňující investiční doporučení je timing. Mezi užité ohodnocovací modely fundamentální analýzy patří free cash flow to equity, Gordonův dividendový diskontní model, metody P/E ratia a P/BV ratia. V případě technické analýzy je využito metod klouzavého průměru, svícových grafů, Bollingerových pásem, Momenta a indexu relativní síly.
Vedoucí práce: Jitka Veselá
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: finance [obor bakal. práce]; akcie; bakalářské práce; stocks; bachelor's theses