Finanční analýza podniku Brano a.s. - Knížek, Milan (2009)
Tato bakalářská práce si klade za cíl zhodnotit vývoj finanční situace společnosti Brano, a.s. v letech 2004 až 2008 za použití absolutních, poměrových a rozdílových ukazatelů a tyto údaje porovnat s odvětvím. Teoretická část práce se věnuje popisu jednotlivých kroků finanční analýzy, praktická část pak samotnému zhodnocení výkonnosti a finanční situace v podniku.