Finanční analýza podniku Brano a.s. - Knížek, Milan; Vávrová, Hana, 1970-; Strnad, Lucien; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Tato bakalářská práce si klade za cíl zhodnotit vývoj finanční situace společnosti Brano, a.s. v letech 2004 až 2008 za použití absolutních, poměrových a rozdílových ukazatelů a tyto údaje porovnat s odvětvím. Teoretická část práce se věnuje popisu jednotlivých kroků finanční analýzy, praktická část pak samotnému zhodnocení výkonnosti a finanční situace v podniku.
Vedoucí práce: Hana Vávrová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses