Analýza specifik podnikání v autobusové dopravě - Jansa, Hynek; Eisler, Jan, 1947-; Mervart, Michal, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Popis podnikatelského a legislativního prostředí v oblasti dopravy. Návrh a zhodnocení alternativního způsodu řešení příměstské autobusové linky.
Vedoucí práce: Jan Eisler
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses