Analýza pojištění odpovědnosti občanů za škody v ČR - Dlabalová, Barbora; Daňhel, Jaroslav, 1943-2025; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou pojištění odpovědnosti občanů v ČR. Uvádí charakteristiky a druhy pojištění odpovědnosti občanů. Je zde zachycen přehled produktů, které nabízejí vybrané pojišťovny v ČR. V analytické části práce je zhodnocena nabídka vybraných produktů. V závěru práce je srovnání vybraných produktů, které pojišťovny v ČR nabízejí.
Vedoucí práce: Jaroslav Daňhel
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; odpovědnost za škodu; bakalářské práce; liability for damages; bachelor's theses