Vývoj ruské ekonomiky za vlády prezidenta Putina - Šnejdarová, Ilona; Žamberský, Pavel; De Castro, Tereza; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Cílem práce je charakterizovat vývoj ruské ekonomiky po roce 2000 a vliv Vladimíra Putina. V úvodu první kapitoly je stručně nastíněna situace před rokem 2000. Hlavní část se pak zabývá hodnocením makroekonomických ukazatelů, rozdělených podle funkčních období prezidenta Putina. Druhá kapitola se zabývá vztahy Ruska s EU a USA. Závěrečná část je zaměřena na vliv Pulina v roli premiéra země a na vyhlídky ruské ekonomiky.
Vedoucí práce: Pavel Žamberský
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses