Platební karty na internetu - Král, Filip (2010)
Předmětem bakalářské práce je používání platebních karet na Internetu. Práce se zabývá historickým vývojem, používanými druhy platebních karet, charakteristice dalších možností platby na Internetu, bezpečnosti používání platebních karet a celkové analýze využívání platbeních karet k platbám v síti Internet českými uživateli.