Platební karty na internetu - Král, Filip; Matuštík, Ondřej; Kalina, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2010)
Předmětem bakalářské práce je používání platebních karet na Internetu. Práce se zabývá historickým vývojem, používanými druhy platebních karet, charakteristice dalších možností platby na Internetu, bezpečnosti používání platebních karet a celkové analýze využívání platbeních karet k platbám v síti Internet českými uživateli.
Vedoucí práce: Ondřej Matuštík
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses