Možnosti hostování webové prezentace malé organizace - Borka, Richard; Měsíček, Libor; Nekvasil, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2010)
Internet je informační kanál nového tisíciletí. Prakticky každý podnikatel, který chtěl a hlavně potřeboval o svých službách informovat okolí, musel využít nějaký informační kanál. Mezi ně patřil tisk, rádio, či od poloviny dvacátého století televize. Schopnost dostat se do povědomí lidí je zkrátka jedním ze základních prvků úspěšného podnikání. Kdo toho nebyl schopen, selhal. A stejně tak dnes, v digitální éře, může být velmi nerozumné podcenit sílu prezentace na internetu. Tato práce se zabývá možnostmi a způsoby vystavení takové prezentace. Variací je totiž hodně a velký počet poskytovatelů místa pro webovou prezentaci tuto kombinaci ještě umocňuje. Cíl této práce je pomoci se zorientovat na trhu hostingů v ČR všem novým i stávajícím podnikání chtivým subjektům a pomoci jim vybrat to správné místo pro jejich internetovou prezentaci.
Vedoucí práce: Libor Měsíček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses