Analýza bankovních poplatků v rámci nadnárodní finanční skupiny - Davídková, Veronika (2010)
Práce je zaměřena na skupinu Erste Group a konkrétně na banky Erste Bank, Slovenskou spořitelnu a Českou spořitelnu. Podrobněji se zabývá bankovními poplatky na běžných účtech nabízených retailu, pro větší reálnost studie je zařazen i kontokorentní úvěr, jako další sledovaný produkt. Najdete zde dvě analýzy bankovních poplatků, analýza jednotlivých bankovních poplatků a analýza modelových klientů.