Analýza bankovních poplatků v rámci nadnárodní finanční skupiny - Davídková, Veronika; Hradil, Dušan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Práce je zaměřena na skupinu Erste Group a konkrétně na banky Erste Bank, Slovenskou spořitelnu a Českou spořitelnu. Podrobněji se zabývá bankovními poplatky na běžných účtech nabízených retailu, pro větší reálnost studie je zařazen i kontokorentní úvěr, jako další sledovaný produkt. Najdete zde dvě analýzy bankovních poplatků, analýza jednotlivých bankovních poplatků a analýza modelových klientů.
Vedoucí práce: Dušan Hradil
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses