Rozdělování výsledku hospodaření - Ašenbrenerová, Petra; Rauš, Jiří, 1967-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Bakalářská práce na téma "Rozdělování výsledku hospodaření" se zaměřuje především na úkony související s touto činností. První polovina práce pojednává o činnostech, které jsou potřeba provést před samotným rozdělením výsledku hospodaření jako je výpočet a zaúčtování daně z příjmů, účtování o odložené dani apod.. Druhá část práce je zaměřena na samotné rozdělování zisku a úhradu ztráty v obchodních společnostech. Závěr bakalářské práce je věnován zdanění podílů na zisku a problematice dvojího zdanění při výplatě podílů na zisku do zahraničí.
Vedoucí práce: Jiří Rauš
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; obchodní společnosti; bakalářské práce; corporations; bachelor's theses