Finanční analýza Rodinného pivovaru Bernard, a.s. - Myslíková, Helena; Eysseltová, Sylvie; Boukal, Petr, 1962-2022; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Cílem této bakalářské práce je posoudit hospodářský vývoj společnosti Rodinný pivovar BERNARD, a.s. Tato finanční analýza je zpracována z hlediska externího uživatele na základě výročních zpráv z let 2004-2008. Práce je členěna na metodologickou a aplikační část.
Vedoucí práce: Sylvie Eysseltová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses