Finanční analýza společnosti Omega Optix s.r.o. - Lafková, Simona (2010)
Cílem této práce je za pomoci metod finanční analýzy zhodnotit finanční zdraví společnosti Omega Optix s.r.o. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část, nejdůležitější poznatky jsou shrnuty v závěru práce.