Finanční analýza společnosti Omega Optix s.r.o. - Lafková, Simona; Eysseltová, Sylvie; Tyll, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Cílem této práce je za pomoci metod finanční analýzy zhodnotit finanční zdraví společnosti Omega Optix s.r.o. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část, nejdůležitější poznatky jsou shrnuty v závěru práce.
Vedoucí práce: Sylvie Eysseltová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses