finanční analýza podniku - Dubská, Martina; Rauš, Jiří, 1967-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Tématem mé bakalářské práce je finanční analýza podniku. Práce je rozdělena na dvě části a to na teoretickou a praktickou část. V praktické části se zabývám externí analýzou společnosti ALON REALITY spol. s r. o. a zaměřuji se především na zpracování horizontální a vertikální analýzy společnosti, výpočet a zhodnocení poměrových ukazatelů a ukazatele čistého pracovního kapitálu.
Vedoucí práce: Jiří Rauš
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses