Optimalizace webových stránek - Svačinová, Hana; Molnár, Zdeněk, 1939-; Měsíček, Libor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2010)
Cílem této práce je vytvořit hodnotný text na téma optimalizace webových stránek. Důvodem je nedostatečné množství literatury s touto tematikou na českém trhu, ale především v českém jazyce. Cíl práce je i jejím největším přínosem, neboť může posloužit dalším studentům, ale i ostatním, kdo se o dané téma zajímají. Aby se tak stalo, je práce psaná jazykem čtenářům blízkým, ale zároveň obsahuje nejdůležitější informace pro kvalitní seznámení se s optimalizací webových stránek. Součástí práce je nejen oblíbená SEO optimalizace, ale také funkcionalita a grafika webových stránek a samostatná kapitola je věnována copywritingu. V závěru práce je provedena praktická analýza, jejímž úkolem je zhodnotit současný stav webových stránek právě z hlediska jejich optimalizace.
Vedoucí práce: Zdeněk Molnár
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; grafika; analýza; bakalářské práce; prints; analysis; bachelor's theses