PODNIKATELSKÝ PLÁN - Prchlíková, Hana (2010)
Bakalářská práce "Podnikatelský plán" se snaží odpovědět na otázky reálnosti projektu virtuálních prohlídek v českém tržním prostředí. V teoretické části se zabývá postupy tvorby podnikatelského plánu. V praktické části již zkoumá konkrétní situaci společnosti FOTO: Zdeněk Prchlík jako například konkurenci a potenciální zákazníky, ale také možnosti financování projektu a jeho výdělečnost v optimistické, pesimistické a neutrální variantě. Práce dále obsahuje rozbor slabých a silných stránek společnosti.