PODNIKATELSKÝ PLÁN - Prchlíková, Hana; Schönfeld, Jaroslav; Horník, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Bakalářská práce "Podnikatelský plán" se snaží odpovědět na otázky reálnosti projektu virtuálních prohlídek v českém tržním prostředí. V teoretické části se zabývá postupy tvorby podnikatelského plánu. V praktické části již zkoumá konkrétní situaci společnosti FOTO: Zdeněk Prchlík jako například konkurenci a potenciální zákazníky, ale také možnosti financování projektu a jeho výdělečnost v optimistické, pesimistické a neutrální variantě. Práce dále obsahuje rozbor slabých a silných stránek společnosti.
Vedoucí práce: Jaroslav Schönfeld
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses