Financování a hospodaření příspěvkových organizací v konkrétních podmínkách mateřské školy v Praze 10 - Hájková, Veronika (2010)
Obsahem bakalářské práce je problematika financování a účetnictví v příspěvkových organizacích. V teoretické části je popsána obecná charakteristika příspěvkových organizací, způsob financování a specifika tvorby fondů. Praktická část představuje analýzu hospodaření na konkrétním příkladu mateřské školy za uplynulá tři účetní období.