Financování a hospodaření příspěvkových organizací v konkrétních podmínkách mateřské školy v Praze 10 - Hájková, Veronika; Nováková, Štěpánka, 1945-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Obsahem bakalářské práce je problematika financování a účetnictví v příspěvkových organizacích. V teoretické části je popsána obecná charakteristika příspěvkových organizací, způsob financování a specifika tvorby fondů. Praktická část představuje analýzu hospodaření na konkrétním příkladu mateřské školy za uplynulá tři účetní období.
Vedoucí práce: Štěpánka Nováková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses