Hospodárske vzťahy medzi Českou republikou a Čínou - Hlubovič, Miroslav; Žamberský, Pavel; De Castro, Tereza; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Práca je zameraná na vývoj vzájomných vzťahov medzi Českom a Čínou až po súčasnosť. Jadrom tejto práce je priblíženie ČĽR z ekonomického hľadiska, charakterizovanie vzájomných hospodárskych vzťahov s Českom a analyzovanie čínskeho podnikateľského prostredia.
Vedoucí práce: Pavel Žamberský
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; Čína; bakalářské práce; China; bachelor's theses