zásoby v účetnictví - Štencová, Petra (2010)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou zásob. Jednotlivé kapitoly se zaměřují na vymezení zásob z pohledu české účetní legislativy, metody oceňování, způsoby účtování, inventarizaci. Poslední kapitola je věnována zásobám z pohledu IFRS a vymezení odlišností v porovnání s CAS. V práci také nechybí praktická část.