zásoby v účetnictví - Štencová, Petra; Rauš, Jiří, 1967-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou zásob. Jednotlivé kapitoly se zaměřují na vymezení zásob z pohledu české účetní legislativy, metody oceňování, způsoby účtování, inventarizaci. Poslední kapitola je věnována zásobám z pohledu IFRS a vymezení odlišností v porovnání s CAS. V práci také nechybí praktická část.
Vedoucí práce: Jiří Rauš
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; inventarizace; bakalářské práce; inventories; bachelor's theses