Srovnávací analýza revitalizačního potenciálu městských částí Prahy 3 a Prahy 7 - Holmanová, Nikol; Pek, Tomáš, 1963-; Jiroušková, Šárka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Cílem práce je srovnání revitalizačního potenciálu obou území a zhodnocení plánovaných projektů využití industriálních staveb na území obou městských částí. V tomto směru jsou uvedeny příklady industriálních staveb obou území, jejich původní a minulé využití a je popsán jejich současný stav. Práce vyhodnocuje pozitivní a negativní stránky uskutečněných i plánovaných projektů a jejich vliv na okolí. Zohledňují se obě území z hlediska jejich historického vývoje, současného využití a zátěže a budoucích záměrů v kontextu omezení daných umístěním, územním plánem a vnějšími, nejen ekonomickými, vazbami. Doplňkovou součástí práce je jednoduchá příkladová studie již revitalizovaného území obdobného charakteru jinde ve světě.
Vedoucí práce: Tomáš Pek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: arts Management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses