finanční analýza podniku - Šlepecká, Alexandra; Rauš, Jiří, 1967-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Tématem této bakalářské práce je "Finanční analýza podniku AC Sparta Praha fotbal, a.s." Tato práce se zabývá analýzou financí podniku v časové řadě 2007 - 2009. Práce je rozčleněna do dvou částí. První teoretická část se zabývá objasněním pojmů, které se týkají finanční analýzy jako např. techniky a metody finanční analýzy. Druhá praktická část, analyzuje podnik v časové řadě a to nejprve z pohledu aktiv dále z pohledu pasiv a výkazu zisku a ztráty a nakonec z pohledu poměrových ukazatelů.
Vedoucí práce: Jiří Rauš
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; finanční analýza; likvidita; bakalářské práce; financial analysis; liquidity (economics); bachelor's theses