Marketingová komunikace galerií, srovnání Prahy a Vídně - Černá, Karolína; Černá, Jitka, 1961-; Tyslová, Irena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Cílem práce je potvrzení hypotézy:"Marketingová komunikace pražských a vídeňských galerií má podobné rysy díky společnému vývoji, ale marketingová komunikace je celkově kvalitnější ve Vídni." Tuto hypotézu se pomocí porovnávání různých forem marketingové komunikace galerií v obou městech podařilo potvrdit.
Vedoucí práce: Jitka Černá
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: arts Management [obor bakal. práce]; marketingová komunikace; galerie; bakalářské práce; communication in marketing; art galleries; bachelor's theses