Vnitřní účetní předpisy dané firmy se zaměřením na oběh účetních dokladů - Žemličková, Kateřina (2010)
Bakalářská práce "Vnitřní účetní předpisy dané firmy se zaměřením na oběh účetních dokladů" se zabývá problematikou interní směrnice o oběhu účetních dokladů z teoretického i praktického hlediska. V první části jsou vymezena základní východiska pro tvorbu vnitropodnikových směrnic, dále jsou detailněji představeny pojmy a úkony spojené s prací s účetními dokumenty. Praktická část má pak za cíl analýzu, opravu a případné dotvoření konkrétního stávajícího interního předpisu o oběhu účetních dokladů dané firmy. Závěr shrnuje silné a slabé stránky původní směrnice a předkládá její novou podobu.