Vnitřní účetní předpisy dané firmy se zaměřením na oběh účetních dokladů - Žemličková, Kateřina; Janhubová, Jaroslava, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Bakalářská práce "Vnitřní účetní předpisy dané firmy se zaměřením na oběh účetních dokladů" se zabývá problematikou interní směrnice o oběhu účetních dokladů z teoretického i praktického hlediska. V první části jsou vymezena základní východiska pro tvorbu vnitropodnikových směrnic, dále jsou detailněji představeny pojmy a úkony spojené s prací s účetními dokumenty. Praktická část má pak za cíl analýzu, opravu a případné dotvoření konkrétního stávajícího interního předpisu o oběhu účetních dokladů dané firmy. Závěr shrnuje silné a slabé stránky původní směrnice a předkládá její novou podobu.
Vedoucí práce: Jaroslava Janhubová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; daňové doklady; odpovědnost; bakalářské práce; taxation documents; responsibility; bachelor's theses